Til hovedside

Bedrifter og studenter sammen om sosialt ansvar

Norske bedrifter bryr seg mer og mer om å ta sosialt ansvar. Flere norske bedrifter har engasjert seg sammen med studentene for retten til utdanning for alle. Under følger Studentaksjonens samarbeidspartnere og bedrifter som har donert til saken.

Våre samarbeidspartnere

EF har vært Studentaksjonens hovedsponsor siden oppstarten i 2015. Deres bidrag har vært avgjørende for Studentaksjonens vekst.

Kavlifondet gir en hel skoleklasse muligheten til å følge sine drømmer om å bli lærere, ingeniører, advokater eller leger. De bidrar med 30 000 kroner til skrive- og leseopplæring for afghanske barn.

Bedrifter som støtter aksjonen

“Vi er imponert over det Studentaksjonen har fått til og vi støtter deres engasjement for retten til utdanning.DNV GLs visjon «Global påvirkning for en sikker og bærekraftig framtid» støtter opp under FNs bærekraftsmål, og derfor støtter vi årets Studentaksjon.” DNV GL bidrar med 5000 kroner, som gir utdanning til 5 barn.

Hydro er sponsor av studentforeningen Forandre, som arrangerer Studentaksjonen i Trondheim.

KPMG er sponsor av studentforeningen Forandre, som arrangerer Studentaksjonen i Trondheim.

Soxybox er den bedriften som gir mest penger per ansatt. Gründer Fredrik Moger er eneste ansatt i bedriften, som har gjort stor suksess det siste året. Fredrik har valgt å donere 1000 kroner av overskuddet til skrive- og leseopplæring til afghanske barn.

Capra Consulting støtter Studentaksjonen Bedrift med 2000 kr og gir dermed utdanning til to barn!
«Utdanning er nødvendig for en bedre verden, derfor støtter Capra Consulting engasjementet til Studentaksjonen.»

Ønsker din bedrift å støtte Studentaksjonen?